Infraestructura TI

Capacitat, seguretat, optimització i reducció de la despesa en Infraestructura TI

IEAISA desenvolupa projectes integrals d’enginyeria i infraestructures IT, per tal d’assolir l’equilibri en la despesa, necessitat i recursos en una clara orientació al client. IEAISA està present en totes les fases del projecte.

Disposem del coneixement i la capacitat tècnica per desenvolupar i liderar Projectes Globals de condicionament i disseny de la Infraestructura Tecnológica de principi a fi, proporcionant un servei de Clau en Mà.

gestión proyectos

Gestió de projectes

Disposem del coneixement i l’experiència per desenvolupar i liderar projectes totalment clau en mà de múltiples àrees d’enginyeria com a sistemes d’electricitat, il·luminació, CPD, etc.

transferencia de datos

Transferéncia de dades

Dissenyem i implementem el millor model d’infraestructura de xarxa per a la seva organització (LAN, WAN, FO, Wifi, Wimax) per disposar d’una tecnologia fiable per garantir els intercanvis d’informació.

arquitectura data center

Arquitectura Data Center

Solucions globals per a centres de dades que inclouen des del disseny del CPD, instal·lació d’armaris, patch pannel s de veu i dades, canalitzacions, climatització de sales i control d’accés.

sistemas de iluminación

Sistemes d’Il·luminació

IEAISA disposa d’un equip especialitzat en estudis luminotècnics per a noves instal·lacions o perquè una revisió o modificació de les existents. Podem implementar sistemes de baix consum, fibra òptima lluminosa, LED, etc.

sistemas electricidad

Sistemes d’Electricitat

Les nostres solucions i serveis d’electricitat ens permeten dur a terme projectes de disseny d’esquemes unifilars, instal·lació de quadres elèctrics, grups electrògens, instal·lació de cablejat, etc.

acceso y supervisión

Supervisió i Accés

Per evitar fugues d’informació i accessos no autoritzats vam dissenyar complets sistemes de seguretat física amb control biomètric, videovigilància, etc.