Serveis professionals TIC

Auditoria i consultoria de sistemes.

Consultoria i Auditoria TIC a Barcelona

IEAISA és una companyia que ha demostrat al llarg dels seus anys d’experiència, la seva capacitat per oferir alts nivells de servei. Està molt involucrada en el desplegament de nous serveis de valor, aportant una racionalització de costos, alineament amb el negoci, gestió dels riscos i augment de la productivitat de les empreses.

Actualment les consultories de Sistemes estan a l’ordre del dia. Són les eines necessàries per a l’optimització del seu negoci. Per aquest motiu, trobarà en IEAISA a un proveïdor únic de solucions tecnològiques que concentrarà la informació massiva sobre tecnologies i recomanarà les alternatives més eficaces i rendibles per a cada negoci en particular.

Per elaborar una consultoria de sistemes a mida de la seva empresa, IEAISA estudiarà els següents àmbits tecnològics per realitzar la consultoria de la seva empresa de forma adequada.

auditoria TIC

Manteniment

Proporcionem un servei resolutiu i preventiu segons es requereixi, in-situ o remot. Plans d’emergència, outsourcing i formació.

consultoria TIC

Consultoría TIC

Els nostres serveis de consultoria abasten des de l’estructura tecnològica a l’estructura funcional de l’organització. Estudiem cada cas i recomanem les millors eines de forma personalitzada.

auditoria TIC

Auditoría TIC

Analitzem amb el client les necessitats actuals i vam realitzar un dimensionament en col·laboració del fabricant per a proporcionar una solució que s’adeqüi totalment a les necessitats del negoci.