Solució FlexPod per DataCenters

La solució més completa per DataCenters de les mans de Cisco® i NetApp®

La cartera de solucions FlexPod® combina sistemes d’emmagatzematge de NetApp®, servidors Cisco® Unified Computing System i l’estructura Cisco Nexusen una única arquitectura flexible. Les solucions FlexPod® estan dissenyades i validades per reduir el temps d’engegada, els riscos del projecte i el cost de la tecnologia.

FlexPod® té una àmplia llista de dissenys validats per a centres de dades definides per software, emmagatzematge unificat d’escalat horitzontal, clouds privats empresarials, infraestructures de lloc de treball virtual, bases de dades, multi-*tenancy segur, continuïtat del negoci i protecció de dades.

L’arquitectura de FlexPod DataCenter

Els components clau de la solució són sistemes d’emmagatzematge unificat FAS de NetApp®, servidors Cisco® Unified Computing System™ (Cisco UCS®) i switches Cisco Nexus® 5000, 6000, 7000 i 9000 Sèries

flexpod

L’arquitectura de FlexPod® DataCenter pot escalar-se vertical o horitzontalment i optimitzar-se per a diverses càrregues de treball mixtes, tant en entorns virtualizats com sense virtualizar.

Des de IEAISA comptem amb totes les certificacions i coneixement per poder desplegar aquestes solucions o per ajudar-li a definir la configuració òptima conjuntament amb el seu equip d’enginyeria IT.

FlexPod DataCenter Solution

flexpod datacenter solution
Contacti amb nosaltres
Demaneu més informació del servei