Transferències de Dades

Infraestructures de Comunicacions Cisco

IEAISA treballem al costat dels millors fabricants en infraestructura. Entre ells som Partners de les tecnologies i dispositius de CISCO.

És de vital importància preservar la integritat de les dades en les comunicacions, així com disposar d’una xarxa ràpida i fiable per garantir els contínus intercanvis d’informació

Solucions de Transferències de Dades de IEAISA

  • Disseny de xarxa i enginyeria
  • Cablejat Estructurat
  • Certificació de punts de xarxa (entorns ofimàtics i industrials)
  • Enllaç de Fibra Óptica
  • Conectivitat Wifi-Wimax

Infraestructures de Dades

Disposar d’una xarxa de comunicacions adequada, li proporcionarà a la seva empresa un avantatge competitiu, ja que una eficaç xarxa de comunicacions és el nexe d’unió de la seva empresa amb el món, avui dia, imprescindible.

Els beneficis directes d’una adequada infraestructura de comunicacions, li permetrà disposar d’una xarxa local sempre activa i disponible, i el més important, tolerant a fallades.
Tindrà la possibilitat que la seva informació utilitzi camins alternatius, augmentant la qualitat de servei dels seus usuaris.

Garantint d’aquesta manera, una alta disponibilitat i la confiança que en una fallada en les comunicacions, es resoldrà i evitarà que el seu negoci tingui pèrdues econòmiques.

Contacti amb nosaltres
Demaneu més informació del servei