Xarxes LAN

Configuració de Xarxes LAN

IEAISA posa a la seva disposició tot el potencial del nostre Departament de Networking per al desplegament de xarxes i comunicacions que la seva empresa necessiti.

Fabricants com Cisco i HP posen a la seva disposició la gamma de productes de Networking para LAN amb diverses capacitats. En IEAISA li ajudem a triar la més adequada.

Solucions Networking Àrea Local de IEAISA

  • Disseny/Auditoria de Xarxes.
  • Qualitat de Servei (QoS).
  • Switching Central, de Distribució y Accés.
  • Xarxes d’emmagatzematge.
  • Xarxes Wifi-Wimax.

Xarxes LAN

A l’hora d’instal·lar una xarxa local en una empresa, a més de planificar i dissenyar prèviament el seu esquema, han de tenir-se en compte una sèrie de consideracions amb l’objecte de garantir el correcte estat i funcionament de la mateixa.

Són nombrosos els perills derivats d’una inadequada configuració dels elements que la componen; podent convertir-se en greus obstacles per a l’activitat quotidiana.

Altres aspectes importants dins del seu LAN, són la capacitat, l’optimització i una correcta gestió.

Com a suport per accedir als Sistemes d’Informació i aquests per facilitar el desenvolupament de negoci en les organitzacions, serà necessari disposar d’una xarxa tolerant a fallades, que permetin alta disponibilitat, és a dir, que una fallada a la xarxa no detingui el seu negoci, i que pugui garantir la qualitat de servei en les seves comunicacions.

Contacti amb nosaltres
Demaneu més informació del servei