Solucions professionals TIC

Infraestructura TIC i All-in-Cloud a Barcelona.

Infraestructura TIC i Cloud Computing a Barcelona

En IEAISA vam participar en totes les etapes dels seus projectes de telecomunicacions, des de la definició de requeriments i l’avaluació d’alternatives tecnològiques, passant pel disseny, direcció i execució de la implantació. Podent realitzar posteriorment, l’administració, gestió i manteniment d’equips i infraestructures de telecomunicacions.

Destaca la nostra disposició per a un projecte TIC global, assumint la realització dels treballs adjacents al projecte tecnològic: obra civil, instal·lació elèctrica, control, climatització i seguretat.

IEAISA ofereix una Solució Global, per avançar els processos de negoci del client, i treballa amb tots sectors de l’economia: comerç, indústria, educació, govern, sanitat.

El nostre objectiu sempre és el mateix: Oferir al client un servei “clau en mà“.

all-in-cloud barcelona

Cloud

Soluciones Cloud a medida. Soluciones BYOD. Certificado por los principales fabricantes: Cisco, Citrix, Microsoft, NetApp. Modelos on-premise o DaaS.

virtualizacion

virtualització

Projectes d’enginyeria de sistemes i Infraestructures TIC de virtualització amb un clar compromís amb el medi ambient.

networking

Networking

Dotem a la seva organització de les últimes tecnologies de comunicació per garantir les seves comunicacions i millorar l’experiència.

sistemas

Sistemes

IEAISA estudia, audita, dissenya, configura, optimitza, administra i manté projectes integrals d’enginyeria de sistemes. Virtualització, Storage, seguretat, etc.

infraestructura TI

Infraestructura

Estem presents en totes les fases d’un projecte per assolir l’equilibri en la despesa, necessitat i recursos, sempre orientat al client.

seguridad TI

Seguretat

IEAISA li aporta els coneixements amb un enfocament centrat en les amenaces per dissenyar un entorn TIC segur. Stack inspirat en 5 pilars de protecció.