IEAISA Enginyeria TIC

IEAISA és una empresa especialitzada en oferir solucions tecnològiques d’alt valor afegit i en recolçar als nostres clients molt estretament durant tot el procés de presa de decisions. És un orgull per nosaltres poder dir que som una de les poques empreses IT amb capacitat per poder oferir una solució extrem a extrem amb recursos totalment propis.

Solucions d’Enginyeria TIC

sistemas

Sistemes

IEAISA estudia, audita, dissenya, configura, optimitza, administra y manté projectes integrals d’enginyeria de sistemes. Virtualització, Storage, seguretat, etc.

all-in-cloud barcelona

Cloud & Mobility

Solucions Cloud a mida. Solucions BYOD. Certificat pels principals fabricants: Cisco, Citrix, Microsoft, NetApp. Models on-premise o DaaS.

infraestructura TI

Infraestructura

Estem presents a totes les fases d’un projecte per assolir l’equilibri en despesa, necessitat i recursos, sempre orientat al client.

virtualizacion

Virtualització

Projectes d’enginyeria de sistemes i Infraestructures TIC de virtualització amb un clar compromís amb el medi ambient.

seguridad TI

Seguretat

IEAISA li aporta els coneixements amb un enfocament centrat en les amenaces per dissenyar un entorn TIC segur. Stack inspirat en 5 pilars de protecció.

networking

Networking

Dotem a la seva organització de les últimes tecnologies de comunicació per garantir les seves comunicacions i millorar l’experiència.

CONTINGUTS

Portfolio de Soluciones Cloud e IEAISA

Los Pilares de la Ciberseguridad IT actual

El ABC de Cisco UCS

Ataques selectivos y avanzados

Aliances i Partners