Antivirus y Antimalware

Solucions de seguretat Antivirus i Antimalware per amenaces conegudes i desconegudes

Avui dia és imprescindible que els nostres servidors (físics i virtualizats), dispositius mòbils i endpoints disposin d’una protecció eficient contra malware, tant per a conegut com desconegut.

Les solucions antivirus han evolucionat ràpidament per fer front a amenaces tan complexes com ransomware i malwares de dia zero.

Per fer front a un entorn cada vegada més hostil, molts fabricants  han començat a desenvolupar un model de “intel·ligència col·lectiva” per identificar amenaces i publicar-les en temps real. Així s’aconsegueix protegir a tota la xarxa de endpoints.

Determinar una solució antivirus i Antimalware adequada per a la nostra organització pot ser una tasca difícil i que moltes vegades queda limitada segons la nostra pròpia infraestructura.

El que queda clar a dia d’avui és que una solució de protecció contra malwares i virus ha de tenir la capacitat de detectar amenaces conegudes, desconegudes en temps proper al real.

IEAISA confia en solucions integrals per protegir entorns virtualitzats, endpoints, servidors de correu electrònic i dispositius mòbils al uníson.

Proposem una protecció Antivirus i Antimalware amb…

  • Una consola de gestió que ofereix una senzilla administració centralitzada i de fàcil implementació.
  • Protecció per qualsevol endpoint: físic, virtual i en el núvol.
  • Compatible amb qualsevol sistema operatiu i plataforma de virtualització.
  • Escalable fàcilment des de desenes fins a milers de endpoints.
  • La protecció és efectiva per a qualsevol entorn: centres de dades, LAN, WAN, núvols privats, públiques i híbrides.
  • Tecnologies d’intel·ligència artificial per detectar patrons i comportaments sospitosos i detectar amenaces desconegudes.
  • Una xarxa d’intel·ligència global de més de 500.000.000 de endpoints que comparteixen informació per a una xarxa de protecció a nivell mundial.
Contacti amb nosaltres
Demaneu més informació del servei