Seguretat email I intercanvi d’informació

Equipament per la seguretat de correu electrònic i intercanvi d’informació

El correu electrònic és part fonamental del nostre treball i indubtablement és una porta d’entrada d’amenaces de phishing, whaling, denegació de servei, enginyeria social i altres tècniques usades per ciberdelinqüents.

La proposta de IEAISA per protegir als usuaris d’amenaces via correu electrònic és implementar una solució disponible en format cloud o appliance que proporciona fins a 12 capes de protecció

Beneficis d’una solució de seguretat email i intercanvi d’informació

  • Analitzar el tràfic entrant i sortint de correu electrònic, inspeccionant URLs malicioses, redireccions sospitoses i fitxers adjunts a la recerca de malware o ransomware. Tots els correus són analitzats mitjançant un servei antivirus integrat i tècniques de sandboxing que emulen tots correus, catalogant-los com a perillosos o no.
  • Eliminar de les bústies d’entrada dels empleats correu-vos considerats “spam” a través de filtres de reputació i tècniques d’anàlisi avançada per a detecció de continguts ocults i textos arrelats dins d’imatges.
  • Garantir la disponibilitat del servei de correu electrònic i assegurar que els correus es lliuren encara que en aquest moment el servidor de correu electrònic estigui fora de línia. Això ho converteix en un servei ideal per millorar els plans de continuïtat de negoci.
  • Protegir la fugida de dades, aprofitant les tecnologies de xifrat de dades per garantir que la informació confidencial de la seva organització no pugui ser vista per tercers. D’aquesta manera, contribuïm a complir les polítiques de DLP de l’empresa.
Contacti amb nosaltres
Demaneu més informació del servei