Cloud Drive Mapper

El mapeador d’unitats #1 del món per a emmagatzematge d’O365

Reemplaci el seu emmagatzematge de xarxa amb Cloud Drive Mapper + Office 365

Utilitza Office 365 en la seva organització? També continues usant l’emmagatzematge en xarxa? Si la resposta a totes dues preguntes és ‘sí’, tenim una gran utilitat que pot ajudar-ho a adoptar el núvol i estalviar-li diners a la seva organització. Cloud Drive Mapper assigna unitats a OneDrive for Business, SharePoint En línia i emmagatzematge de Microsoft Teams, integrant el seu emmagatzematge en el núvol en escriptoris de Windows i VDI. L’emmagatzematge es veu i es comporta com un emmagatzematge local des de la perspectiva de la màquina, l’usuari i l’administrador. Cloud Drive Mapper és la solució líder de mapatge d’unitats llesta per a l’empresa per al núvol i, amb algunes actualitzacions importants en 2020, continua millorant.

Accés segur directe (sense sincronització)

La sincronització de l’emmagatzematge en el núvol amb discos durs locals és excel·lent per als consumidors, però pèssima per a les organitzacions. Cloud Drive Mapper proporciona accés directe en lloc de sincronització.

Experiència de conducció perfecta

Cloud Drive Mapper s’integra amb proveïdors de SSO d’Office 365, inclosos Azure AD, ADFS, Okta, OneLogin, entre altres, per a una experiència d’usuari perfecta.

Puente entre aplicacions heretades i Office 365

Moltes aplicacions d’escriptori (especialment les més antigues) no poden accedir a les carpetes de sincronització intel·ligent de OneDrive. Cloud Drive Mapper crea unitats amb les quals totes les aplicacions poden treballar.

Full de ruta ric i emocionant

Cloud Drive Mapper admet la redirecció de carpetes, unitats convergents, a més d’una varietat de funcions de col·laboració i seguretat directament des del seu escriptori.

Compatible amb escriptori i VDI

Compatible amb dispositius Windows 7, 8 i 10, a més d’entorns Citrix, VMWare i Microsoft RDS VDI. El suport per a Mac arribarà aviat.

Genial per a TI

Cloud Drive Mapper s’ha creat pensant en els equips de TU. És fàcil de personalitzar i es pot implementar amb una varietat d’eines que inclouen AD GPO, Intune i SCCM.

Cloud Drive Mapper

Emmagatzematge en el núvol Office 365 d’escriptori i VDI integrat, sense els inconvenients de la sincronització d’arxius.
Cloud Drive Mapper + SSO + Office 365 = Alternativa robusta i de baix cost a l’emmagatzematge d’arxius en xarxa.

Utilitzat en milers d’organitzacions a tot el món, Cloud Drive Mapper li ofereix tots els beneficis de l’emmagatzematge en el núvol sense cap dels inconvenients.

Utilitza Office 365 en la seva organització? També continues usant l’emmagatzematge en xarxa? Si la resposta a totes dues preguntes és ‘sí’, tenim una gran utilitat que pot ajudar-ho a adoptar el núvol i estalviar-li diners a la seva organització. Cloud Drive Mapper assigna unitats a OneDrive for Business, SharePoint En línia i emmagatzematge de Microsoft Teams, integrant el seu emmagatzematge en el núvol en escriptoris de Windows i VDI. L’emmagatzematge es veu i es comporta com un emmagatzematge local des de la perspectiva de la màquina, l’usuari i l’administrador. Cloud Drive Mapper és la solució líder de mapatge d’unitats llesta per a l’empresa per al núvol i, amb algunes actualitzacions importants en 2020, continua millorant.

Més de 1,3 milions d’usuaris actius

Suport pràctic d’un equip d’experts en espanyol

Ajuda a TU a adoptar millor O365 i estalviar $ en emmagatzematge

Microsoft Gold Partners

Sol·licita una prova gratuïta de 14 dies