Qui som

IEAISA, una empresa d’enginyeria i serveis

IEAISA és una empresa d’enginyeria i serveis dedicada a la integració, implantació, administració i manteniment de sistemes i xarxes de comunicació.

Focus i Objetius

El nostre focus principal és el Client i ens caracteritzem per oferir una ràpida resposta comercial i una alta disponibilitat tècnica. Participem en totes les etapes dels seus projectes de telecomunicacions, des de la definició de requeriments i l’avaluació d’alternatives tecnològiques, fins al disseny, la direcció i l’execució de la implantació. Posteriorment podem realitzar l’administració, gestió i manteniment d’equips i infraestructures de telecomunicacions.

Destaca la nostra disposició per a un projecte global, atès que assumim la realització dels treballs adjacents al projecte tecnològic: obra civil, instal·lació elèctrica, control, climatització i seguretat. D’aquesta manera aconseguim oferir al client un servei de Clau en mà.

Qualitat del servei

IEAISA documenta i certifica els equips i serveis tecnològics implantats, d’acord amb els requeriments i normes dels principals fabricants d’equips de transmissió i processos d’informació. IEAISA està constituïda per enginyers, tècnics i professionals d’instal·lacions industrials, informàtiques i de telecomunicacions.

Tots els components del nostre quadre directiu tenen dues característiques comunes: són accionistes de l’empresa i tenen una experiència superior a 18 anys en les seves respectives especialitats. Els nostres enginyers, tècnics i col•laboradors tenen una formació i experiència contrastades que asseguren la satisfacció i fidelitat dels nostres clients.

IEAISA ofereix una solució global per avançar els processos de negoci del client i treballa amb tots els sectors de l’economia: comerç, indústria, educació, govern i sanitat.

IEAISA
c/Dels Pous, 20 (Pol. Ind. Cidesa)
08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)
93 682 57 88
ieaisa@ieaisa.es