IEAISA Enginyeria TIC

IEAISA és una empresa especialitzada en oferir solucions tecnològiques d’alt valor afegit i en recolçar als nostres clients molt estretament durant tot el procés de presa de decisions. És un orgull per nosaltres poder dir que som una de les poques empreses IT amb capacitat per poder oferir una solució extrem a extrem amb recursos totalment propis.

Solucions d’Enginyeria TIC

sistemas

Sistemes

IEAISA estudia, audita, dissenya, configura, optimitza, administra y manté projectes integrals d’enginyeria de sistemes. Virtualització, Storage, seguretat, etc.

all-in-cloud barcelona

Cloud & Mobility

Solucions Cloud a mida. Solucions BYOD. Certificat pels principals fabricants: Cisco, Citrix, Microsoft, NetApp. Models on-premise o DaaS.

infraestructura TI

Infraestructura

Estem presents a totes les fases d’un projecte per assolir l’equilibri en despesa, necessitat i recursos, sempre orientat al client.

virtualizacion

Virtualització

Projectes d’enginyeria de sistemes i Infraestructures TIC de virtualització amb un clar compromís amb el medi ambient.

seguridad TI

Seguretat

IEAISA li aporta els coneixements amb un enfocament centrat en les amenaces per dissenyar un entorn TIC segur. Stack inspirat en 5 pilars de protecció.

networking

Networking

Dotem a la seva organització de les últimes tecnologies de comunicació per garantir les seves comunicacions i millorar l’experiència.

Aliances i Partners

Casos d’èxit de IEAISA

Cas d'èxit amb Gestmusic

Cas d'èxit amb Gestmusic

IEAISA aconsegueix que Gestmusic redueixi la seva finestra de backup en un 95,83%, de 48 hores a 2 hores amb la tecnologia de protecció de dades de ARCserve

Cas d'èxit Marina Port Vell

Cas d'èxit Marina Port Vell

IEAISA dota MARINA PORT VELL de la millor infraestructura de dades per als clients d'alta mar amb la completa solució Cat6A apantallada de R&M.

Cas d'èxit d'FGC

Cas d'èxit d'FGC

IEAISA va executar el projecte del trasllat del CPD i consolidació de servidors mitjançant VMware per a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Cas d'èxit amb Ficosa

Cas d'èxit amb Ficosa

IEAISA, com a proveïdor tecnològic de la multinacional catalana, es va embarcar en un projecte que va implicar la reenginyeria de tota la infraestructura de xarxa i el trasllat del CPD ubicat a les instal·lacions de Mollet.